kantrium.com | MySuomi.com | HELSINKI | TourMANN.com

Анонс Патріарших богослужінь першого тижня Великого посту

Патріарх Філарет

Впродовж першого тижня Великого посту Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет щодня буде звершувати богослужіння у Володимирському соборі м. Києва.

 У понеділок, вівторок, середу, четвер Патріарх Філарет за Вечірнім богослужінням буде читати Покаянний канон преподобного Андрія Критського (початок богослужіннь о 17 годині).

У середу і п'ятницю Предстоятель очолить Літургії Ранішосвячених Дарів. У п'ятницю після Літургії відбудеться молебний канон до великомученика Феодора Тирона та освячення колива (початок богослужінь о 9 годині).

У п'ятницю за Вечірнім богослужінням Патріарх Філарет звершить Пасію (з читанням страсного Євангелія від Матфея). Богослужіння розпочнеться о 17 годині.

Літургію святителя Іоана Золотоустого Первосвятитель звершить у суботу зранку (початок о 9 годині), а ввечері - Всенічне бдіння, напередодні 1-шої неділі Великого посту.

У 1-шу неділю Великого посту - Торжества Православ'я - Патріарх Філарет очолить Божественну літургію святителя Василія Великого та молебень Торжества Православ'я. Початок богослужіння в 10.00.

У неділю ввечері, о 17 годині, Святійший Владика звершить вечірнє богослужіння з читанням акафісту Страстям Христовим.