kantrium.com | MySuomi.com | HELSINKI | TourMANN.com

Патріарх Філарет освятив паски для військовослужбовців

Патріарх Філарет28 квітня 2016 р. на прихрамовій території Володимирського кафедрального собору після проведення раннього богослужіння Великого четверга Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет освятив велику кількість пасок та інших пасхальних продуктів, які будуть передані українським військовослужбовцям на передовій по всій лінії фронту.

 Збір продуктів був організований: волонтерським центром «Серце Патріота» (Волинська і Рівненська області), Рухом допомоги армії Операція «Маестро», громадською організацією «Генерація Дії» та іншими волонтерськими і громадськими організаціями.

Перед відправленням Святійший Владика благословив водіїв та волонтерів у щасливу дорогу, які доставлять паски, крашанки та інші великодні продукти на фронт.

В освяченні також взяло участь духовенство Володимирського собору.

Нагадуємо, що 26 квітня цього року на території історичного духовного центру Київської митрополії – Національного заповідника «Софія Київська» Святійший Патріарх Філарет освятив та передав для українських воїнів на Донбас 10000 великодніх крашанок і 2000 пасок.