kantrium.com | MySuomi.com | HELSINKI | TourMANN.com

У Володимирському соборі провели в останню путь загиблого захисника України Сергія Михайлова

pohoron-02-04-2023-012 квітня 2023 року, з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, у Володимирському кафедральному соборі м. Києва попрощалися з українським воїном Сергієм Михайловим, військовослужбовцем 112 окремої бригади ТрО.

Сергій Михайлов (позивний "Кіндер") за позовом серця, разом з братом, пішов 24 лютого 2022 року до лав Територіальної оборони захищати Україну. Приймав участь у визволенні Київської та Харківської областей (де був поранений). Захисник України загинув при виконанні бойового завдання, під час артилерійського обстрілу позицій підрозділу, поблизу населеного пункту Діброва Сєвєродонецького району Луганської області.

Чин похорону загиблого воїна Сергія звершив настоятель Володимирського собору протоієрей Борис Табачек у співслужінні духовенства храму.

Після похорону отець Борис звернувся до родини, побратимів та близьких загиблого воїна Сергія зі словом проповіді, передав їм глибокі співчуття Святійшого Патріарха Філарета та закликав усіх до молитви за спокій душі загиблого Героя.

У Володимирському соборі постійно буде підноситись молитва за упокій душі воїна Сергія, який віддав своє життя за волю і незалежність України.

Вічна пам’ять і Царство Небесне новопреставленому воїну Сергію!